Együttműködés és partnerség a kerületiekkel és a kerületiekért

Hírek
Közzétéve:

Önkormányzatunk az elmúlt években saját bevételei és pályázati források, valamint az egyedülálló mértékű kormányzati támogatások felhasználásával számos fejlesztést valósított meg a helyi közösségek bevonásával, ötleteik, javaslataik felkarolásával. Közösségi tervezések keretében közterületek újultak meg, a lakosság észrevételei alapján játszóterek felújítására, fitneszparkok kialakítására, valamint a közterületi infrastruktúra fejlesztésére került sor.
A már hagyománynak számító, nem csak kerületi lakosok által látogatott igen nagy népszerűségnek örvendő kulturális- és sportrendezvényeinkkel a tartalmas kikapcsolódási lehetőségek megteremtése mellett a helyi közösségek erősödését igyekeztünk elősegíteni.

Nem titkolt célunk a helyi polgárok közösségének támogatása és erősítése, hiszen meggyőződésünk szerint csak együtt, közösen teremthetünk virágzó és folyamatosan fejlődő kerületi városrészeket. A közös gondolkodás, egymás véleményének meghallgatása, a fejlesztési döntések mögött álló lakossági támogatás olyan egyedülálló értéket teremthet, amely minőségben messze meghaladja a tisztán bürokratikus keretek közötti működést.

Önkormányzatunk alapértékeire és közösségépítő munkájára támaszkodva, figyelembe véve a mindenkori költségvetési lehetőségeinket, tevékenységünk alapvető célja a továbbiakban is a kerület fejlődése szempontjából fontos fejlesztések mielőbbi megvalósítása, az ellátórendszer minél magasabb szinten való működtetése, kiemelkedő közösségi szolgáltatások biztosítása. Fentebbi célok megvalósítása, a közös siker elérése érdekében továbbra is számítunk építő jellegű észrevételeikre. Ahogy azt a korábbi években is tettük, a Közel az emberekhez jeligével elindított és most ezúton újból meghirdetésre kerülő felhívásunkra ismét várjuk az Önök javaslatait, meglátásait.

Kérjük, forduljanak bizalommal felénk, osszák meg velünk kerületünk működésével kapcsolatos észrevételeiket, legyen szó akár parkfenntartásról, útfelújításról, egyéb közterületi fejlesztésekről vagy akár a különböző ellátórendszereket érintő észrevételekről.

Észrevételeiket, javaslataikat megküldhetik részünkre postai úton a Polgármesteri Hivatal Ügyfélkapcsolati Irodájának címezve (1033 Budapest, Harrer Pál utca 2.) vagy akár az Irodán személyesen is leadhatják.

Természetesen elektronikus kapcsolattartási formát is választhatnak, ez esetben észrevételeiket a kozelazemberekhez@obuda.hu e-mail címre várjuk.

Kérjük, hogy javaslataikat, észrevételeiket 2017. szeptember 30. napjáig juttassák el részünkre.
Reméljük, hogy felhívásunk felkeltette figyelmüket és Óbuda-Békásmegyer fejlődése érdekében együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Bús Balázs  polgármester                Kiss Anita jegyző

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság