Életünk a 21. században és a karantén idején – Az V. Óbudai Fotótárlat alkotásait az Esernyősben is megtekinthetjük

Hírek
Közzétéve:

„A sorban az Ötödik Óbudai Fotótárlat-pályázat meghirdetésekor nem kisebb feladatra hívtuk a fotográfusokat, azt hivatásként űzőket és annak amatőr szerelmeseit, hogy mutassák meg nekünk, ők hogyan látják Óbuda-Békásmegyert m, – mondja dr. Kiss László polgármester. – Hogyan látják kerületünket, e több ezer éves múltat magáénak tudó városrészt ma, a huszonegyedik században. És mutassák meg a nehéz hónapokban készült felvételeiket is, amikor a hétköznapjainkat igyekszünk a maga megszokott harmóniájában tartani.”

A kiállítás teljes anyaga a virtuális tárlat után Óbuda Napja alkalmából ismét az Esernyős Galériában látható. Így mi magunk is sétálhatunk a kiállított pályamunkák között, rácsodálkozva egy-egy alkotásra.

Az alkotóknak szívből köszönjük a munkát. A pályázat díjazottjainak gratulálunk!

A galéria nyitvatartási idejében keddtől szombatig, 10-18 óráig várjuk az érdeklődőket 2021. május 22-ig.

(A hatályos kormányrendelet értelmében a zárt terű kulturális programokat oltási igazolvánnyal rendelkezők tekinthetik meg, melyet az intézmény belépéskor ellenőriz. A fertőzés elleni védelem érdekében továbbra is kérjük a maszkhasználatot belső tereinkben és a távolságtartás betartását.)

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság