Elhunyt Balogh Istvánné

Hírek
Közzétéve:

Marika 1944. június 15-én született Csömörön, anyai ágon tót, apai ágon sváb családba. Nagymamájától és édesanyjától tanult meg szlovákul. Az általános iskolát Csömörön végezte, majd Budapesten járt gépíró iskolába. Folyamatosan tanult, képezte magát gépíróból bérszámfejtővé, majd a Bér és Munkaügyi Osztály osztályvezető helyettesévé lépett elő. 1997-ben ment nyugdíjba, nyugdíjasként még hosszú évekig dolgozott.

Az 1994-es megalakulásától a Szlovák Nemzetiségi Önkormányzatnak képviselője volt. Aktívan részt vett a nemzetiségi önkormányzat programjainak szervezésében, nagy gondossággal intézte a nemzetiségi önkormányzat pénzügyeit, a programokon fellépő csoportok meghívását, szállítását és ellátását.

Mindig készséges és vidám természete miatt sokan kedvelték. Szerette az életet, még hosszú távú tervei voltak. Készült a húsvéti programokra, az őszi választásokra. Örömmel vett részt a többi kerületi szlovák önkormányzat, a Fővárosi Szlovák Önkormányzat és az Országos Szlovák Önkormányzat által szervezett programokon is.

Halála mindannyiunk számára fájó veszteség, kedves személyének emlékét megőrizzük.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Idén is lesz Óbudai Esport Bajnokság

Hírek
Közzétéve:

Bringás reggelivel vártuk a kerékpárosokat ma reggel a Pók utcánál

Hírek
Közzétéve:

Július 25-én újra ingyenes jogsegély az Áldozatsegítő Program keretében