Elindult a Nyári diákmunka 2023 programunk – Szeretettel köszöntjük fiatal munkatársainkat!

Hírek
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat – hagyományainkhoz híven – az idei esztendőben is csatlakozott a „Nyári diákmunka 2023.” elnevezésű munkaerő-piaci programhoz, segítve ezzel a 16-25 év közötti, nappali tagozatos diákok nyári foglalkoztatását. Köszönjük, hogy ilyen sokan jelentkeztek, és csatlakoztak hozzánk.

A Nyári diákmunka 2023 program a Gazdaságfejlesztési Minisztérium koordinálása mellett, a Budapest Főváros Kormányhivatala Foglalkoztatási Főosztálya és a Kerületi Hivatalok Foglalkoztatási Osztálya megvalósításával indult.

A programban az önkormányzat és az önkormányzati fenntartású intézmények, valamint a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok vehetnek részt – legfeljebb 2 hónap időtartamra –, 2023. július 1-tól 2023. augusztus 31-ig terjedő időszakban. Örülünk, hogy ilyen sok diák szeretne nálunk munkatapasztalatokat szerezni, és jóleső érzés látni ismerős arcokat, olyan fiatalokét, akik ismét a velünk közös munka mellett döntöttek.

A program keretein belül, legfeljebb napi 6 órás foglalkoztatási jogviszonyt kötünk a fiatalokkal. A jelenleg folytatott tanulmányokhoz kapcsolódó adminisztratív feladatokra vagy könnyű fizikai munkára vártuk a diákmunkára jelentkezőket.

A hétfői napon már fogadtuk is a jelentkezőket. Szeretettel köszöntjük őket hivatalunkban, reméljük, hasznos lesz számunkra is a közösen eltöltött idő.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

2023-ban megszépült a Bárczi Géza utca környéke

Hírek
Közzétéve:

Közösségi Költségvetés 2024: lakossági fórum az ÓKK-ban, március 7-én

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Madáreleséget kaptak óvodáink