Elismerések a kerületi pedagógusoknak – Ön kiket jelölne?

Hírek
Közzétéve:

„Tiszavölgyi István Díj” adományozható a kerület középiskoláiban dolgozó pedagógusoknak, hosszú időn át tartósan és kiemelkedő színvonalon végzett nevelő-oktató munkájukért. A kitüntetésre a középiskolák igazgatói, iskolai közösségei tehetnek javaslatot. A kitüntetett személyéről a polgármester dönt.

A kerületben dolgozó pedagógusok elismerésére a „Pedagógiai Érdemekért” kitüntetés szolgál, mely évente legfeljebb 15 fő részére adományozható. Emellett három 3 darab „Elismerő Oklevél” adományozható a kerület oktatási intézményeiben legalább 10 éve lelkiismeretes munkát végző, nem pedagógus közalkalmazottak részére. A „Pedagógiai Érdemekért” kitüntetésre és az „Elismerő Oklevél”-re az intézményvezetők, pedagógusok, szülőkés diákok, valamint szakmai szervezetek és az önkormányzat képviselői tehetnek javaslatot.

A tavalyi évben a „Tiszavölgyi István Díj”-at Hajdu Gyula testnevelő kapta, míg a „Pedagógiai Érdemekért” kitüntetést kapott Havas Thyra, Herth Mariann, Dr. Kántor Tiborné, Kuruczné Lőrincz Andrea, Oláhné Balogh Éva, Rikk Istvánné, Scheibli Zsuzsanna, valamint Dr. Tánczosné Molnár Éva Mária. „Elismerő Oklevél”-ben Moldvai Ferenc részesült.

A kitüntetési javaslatokat legkésőbb 2019. március 29-éig kérjük postai úton, valamint e-mailben is megküldeni a következő címekre:

Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat, Oktatási és Kulturális Osztály (1033 Budapest, Fő tér 4., e-mail: horanyi.anna@obuda.hu)

Minden javaslatot külön kérünk benyújtani részletes indoklással!

A díj a Pedagógus Nap keretében kerül átadásra 2019. május 28-án.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság