Elkezdődött a Csobánka téri szakrendelő homlokzatfelújítása

Hírek
Közzétéve:

Ahogy már korábban írtunk róla, 2018 januárban kezdődtek el a munkák a Csobánka téri szakrendelőnél. Az energetikai korszerűsítés keretében a külső homlokzat szigetelése és a külső nyílászárók cseréje zajlik.

Az ütemezés szerint a földszinti egységeket érintő munkával zajlik a fejlesztés január és február hónapban, márciustól pedig az emeleteket érintő események vannak soron. Az épület megközelítése biztosított, a rendelések továbbra is üzemelnek, de a nyílászárók cseréje miatt előfordulhatnak kisebb változások február hónaptól, az egyes helyiségek, rendelők használatában. Erről a Szakrendelő honlapján és az épületben kitett tájékoztatókon lehet bővebb információt szerezni.

A Csobánka téri Szakrendelő felújítása a HADRIANUS FEJLESZTÉSI és az ÖRLŐS ENDRE EGÉSZSÉGÜGYI PROGRAM része. Ezen programok tartalmazzák az Önkormányzat városfejlesztési terveit, projektjeit valamint egészségfejlesztési törekvéseit, melynek célja a kerületi egészségügyi szolgáltatások infrastruktúrájának és működésének megújítása. Az intézményi épületek korszerűsítése fontos része a fejlesztéseinknek, ennek keretében háziorvosi rendelők, óvoda épületek, szakorvosi rendelők és szociális intézmények korszerűsítése zajlik. 

Az önkormányzat további fejlesztéseiről, az elkövetkezendő időszak terveiről a 4 átfogó program ad részletes információt.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság