Elkezdődött a lomtalanítás kerületünkben: köszönjük együttműködésüket!

Hírek
Közzétéve:

Az FKF Zrt. összesen 18 autóval gyűjti a kihelyezett lomokat a napokban a kerületünkben zajló lomtalanítás során. Amint megtörtént a kihelyezett lomok elszállítása, a Fővárosi Közterület-fenntartó soron kívül az utólagos takarítást is elvégzi. A lomtalanítás utáni másnap veszélyeshulladék-gyűjtésre is sor kerül, ezeket az FKF által a kijelölt helyekre kérjük kihelyezni.

A Közterület-felügyelet Városüzemeltetési osztályának köztisztasági csoportja folyamatosan összegyűjti és elszállítja az idő előtt (napokkal az elszállítás előtt) kihelyezett lomokat, amelyek nagy mértékben rontják a közterületek rendjét, tisztaságát. Minden harmadik kerületi lakost arra kérünk, hogy miután elszállították a lomokat, újakat ne helyezzenek ki. Köszönjük.

Mostanáig mintegy 30 köbméternyi, idő előtt kihelyezett, vagy olyan időben kihelyezett lomot gyűjtöttek össze, ami a közlekedést akadályozta.

Kérünk mindenkit, hogy a lomokat csak az elszállítás dátumát megelőző napon 18 óra után helyezzék ki. Kollégáink nevében is köszönjük a megértésüket és együttműködésüket ebben a szokatlan, nehéz helyzetben.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Nyertes pályázóink átvették a madáreleséget

Hírek
Közzétéve:

Ösztöndíjpályázat tehetséges roma diákok tanulmányainak támogatására

Hírek
Közzétéve:

Pénteken átadásra kerül a megújult Miklós téri játszótér