Energiatakarékos hűtőgépeket kapott a Szent Margit Kórház

Hírek
Közzétéve:

A Szent Margit Kórház vezetése egy hónappal ezelőtt indította útjára a „Fogadj örökbe egy helyiséget!” elnevezésű kampányát. Az intézmény 256 aktív és 200 krónikus, rehabilitációs ággyal, 31 szakambulanciával és szakrendeléssel rendelkezik, fontos szerepet tölt be Óbuda-Békásmegyer, Budapest, és a térség egészségügyi ellátásában.

DSC_2280Dr. Badacsonyi Szabolcs a Szent Margit Kórház főigazgatója beszédében köszönetet mondott a CECED Magyarország Egyesülés vezetőinek az adomány hűtőszekrényekért. Mint, említette az Intézményben mind a 14 db berendezésnek már megvan a helye, különösen jó célt szolgál a Központi Laboratóriumban, ahol vérkészítmények, reagensek és egyéb szerek hűtésére, tárolására használják a mindennapokban.

Az egy hónapja indult akció keretében a CECED Magyarország Elektronikaikészülék-gyártó Érdekérvényesítő és –képviselő Egyesülés „örökbe fogadta” a Kórház Központi Laboratóriumának Hemosztaziológiai helyiségét, és energiahatékonyságuk javítása érdekében a Kórháznak adományozott 14 darab vadonatúj, energiatakarékos hűtőgépet.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság