Építészeti séta az Óbudai Társaskörben és lemezbörze az ÓKK-ban

Hírek
Közzétéve:

A ma oly divatos retróhullám nagy nyertese a bakelitlemez, ami a nosztalgikus divat egyik védjegyévé vált. A lemezgyűjtők száma is ugrásszerűen megnövekedett. Nekik igazi örömhír, hogy nemzetközi lemez- és CD-börze indul ősztől az Óbudai Kulturális Központban. Szeptember 19-én, szombaton 10.00 és 16.00 óra között várják az eladni és vásárolni vágyó gyűjtőket, emellett persze a kíváncsiskodókat is. A program ingyenes.

Az Óbudai Társaskör épületét bemutató sétán Korompay Katalin Ybl-díjas építész lesz a kalauzunk. A műemlék épület, amelynek a múltja egészen a római korig nyúlik vissza, bejárása vasárnap, szeptember 20-án délután három órakor kezdődik.

Szintén a Társaskör ad otthont annak a komolyzenei programnak, amely a reformkor és a romantika dallamait hozza el nekünk. Souhei Yamagami zongoraművész és Lukács Péter brácsás hangversenye vasárnap este hat órakor kezdődik.

Az Óbudai Társaskör mindkét rendezvényére a belépés díjtalan, ám előzetes regisztrációhoz kötött: informacio@obudaitarsaskor.hu vagy a 250-0288 telefonszámon.

Kérjük a résztvevőket, hogy az érvényben lévő egészségügyi előírások maximális betartása mellett látogassák a rendezvényeket. Az egész arcot eltakaró maszk viselésével, fertőtlenítő kézmosással és a védőtávolság betartásával járuljunk hozzá a járvány terjedésének megfékezéséhez. Intézményeink a lehetőségeikhez képest biztosítják a szükséges eszközöket.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság