Eredményes volt az ifjúsági önkormányzat adománygyűjtő korcsolyázási akciója

Hírek
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat a Fő téri adománygyűjtő korcsolyázás során a MiVilágunk Alapítványnak gyűjtött. Az alapítvány több mint húsz éve vesz részt az autizmussal élő gyermekek ellátásában és családjaik segítésében.

Adományként játékot, tartós édességet vagy sós rágcsálnivalót vártak, és a gyűjtés a várakozásokat felülmúlva sikerült. Több mint 150 csomag élelmiszert és játékot adtak le a felajánlók a külön erre a célra kialakított adománygyűjtő asztalnál.

Az adományozóknak forró teával, süteménnyel és tombolahúzással kedveskedtek az ifjúsági önkormányzat tagjai. Az adománygyűjtés alatt kézműves foglalkozás is várta a kicsiket és a nagyobbakat, ahol hópehely- és karácsonyfadísz-készítésre, valamint mézeskalács-díszítésre is sor került. Emellett a Mikulás is ellátogatott a térre.

Az ifjúsági önkormányzat tagjai az összegyűjtött adományokat december 6-án, testületi ülésük keretében adták át az alapítványnak. A MiVilágunk Alapítványtól Korpás Dóra és Zacomer Andrea nagy örömmel vetté át a csomagokat.

Az ifjúsági önkormányzat tagjai köszönik az adományozók felajánlásait.

 

OBIÖK Mikulás és ifjúsági polgármester

OBIÖK forró tea osztás

Korcsolyapálya

OBIÖK adomány átadás

OBIÖK adományok átadása

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság