Erősen startolt a Youth Card: ezer kerületi fiatal szórakozott kedvezményesen a Szigeten

Hírek
Közzétéve:

Egyre népszerűbb az Óbuda applikáció, amelyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy egy könnyen kezelhető, informatív és az elérhető kedvezményeket összegyűjtő eszközt adjunk Óbuda-Békásmegyer lakosai számára. Az applikáción keresztül érhető el a 18 és 25 év közötti kerületi fiataloknak szóló YouthCard programunk is, aminek már első akciója nagyon népszerű lett.

Az applikáció segítségével könnyebben tájékozódhatunk kerületi ügyeinkről, valamint egyszerűbben tehetünk bejelentést az önkormányzat felé. Youth Card programunk is az alkalmazásban kapott platformot, az első akcióban a programba regisztráló óbuda-békásmegyeri, 25 év alatti fiatalok 33 százalékos kedvezménnyel vehettek Sziget napijegyet. Örömmel jelenthetjük be, hogy rengeteg, csaknem ezer kerületi fiatalt értünk el akciónkkal.

Youth Card programunk célja, hogy a harmadik kerületi fiatalok számára hozzáférhetőbbé tegyük a kerületi szórakozási, sportolási lehetőségeket, ezzel is hozzájárulva a tartalmas és biztonságos kikapcsolódásukhoz.

Eddig több mint 3400-an töltötték le az Óbuda applikációt, a Sziget kedvezményt pedig közel ezer fiatal váltotta be. Töltse le Ön is, hogy azonnal értesühessen kerületi ügyeinkről és akcióinkról!

Az applikáció innen letölthető:

Androidra

IOS-re

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság