Események betöltése

Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Közösségi Költségvetés 2024, lakossági fórum, Csillaghegy

február 28. 17:00 - 19:00

Indul a Közösségi Költségvetés 2024 javaslattételi szakasza!
Mint 2020 óta minden évben, idén is várjuk ötleteiket, javaslataikat, miként tehetnénk még szebbé, még élhetőbbé szívünknek oly’ kedves lakóhelyünket, a III. kerületet. Közös érdekünk, hogy a rendelkezésre álló 100 millió forintot a lehető legokosabban, nagy körültekintéssel, átgondoltan költsük el – erre a közös gondolkodásra kínálnak remek alkalmakat a lakossági fórumok.
Ezeken az alkalmakon lehetőséget kívánunk teremteni arra, hogy az itt élők az elképzeléseiket megvitathassák, és betekintést nyerhessenek a Közösségi Költségvetés folyamataiba ötlettől megvalósulásig.
Egy-egy ilyen alkalom során nemcsak közös ötletelésre lesz lehetőség, hanem az előző évekhez hasonlóan a Transparency International Magyarország által bevezetett, erre a célra fejlesztett oktató kártyajáték segítségével minél több szempontot figyelembe véve tudnak majd a résztvevők fejlesztési javaslatokat tenni.
Rendkívül értékes tudásra és hasznos tapasztalatokra tehetnek szert így az itt élők, és számos, a megvalósíthatóság sokféle szempontjának is garantáltan megfelelő, jó ötlet születik ezeken a workshopokon.
Tartsanak velünk idén is, beszélgessünk, vitázzunk, játsszunk, döntsünk közösen! Várjuk Önöket szeretettel a Csillaghegyi Közösségi Házban.
A mi otthonunk, a mi döntésünk.
2024. február 28., szerda, 17:00-19:00
Csillaghegyi Kulturális Központ
1039 Budapest, Mátyás király út 13–15.

Szervező

Óbuda-Békásmegyer

Helyszín

Csillaghegyi Közösségi Ház
Mátyás király út 11-15.
Budapest, 1033
+ Google Térkép