Év elején indul a Csobánka téri szakrendelő felújítása

Hírek
Közzétéve:

A Szent Margit Rendelőintézet Csobánka téri telephelyén jelenleg járóbeteg szakellátás, gyermek- és felnőtt háziorvosi és fogorvosi rendelő, valamint védőnői tanácsadás működik. A létesítmény építése óta csak kisebb felújítások, karbantartás jellegű beavatkozások történtek. A közelgő korszerűsítés célja, hogy a rendelő épülete komfortosabb, korszerűbb legyen, az intézmény fenntartási költségei pedig csökkenjenek.

Az energetikai korszerűsítés előkészítése 2017. decemberében zajlott, a kivitelezési munkálatok az időjárási viszonyoktól függően,  január második hetében indulnak. A fejlesztés keretében a Szakrendelő külső homlokzata kerül felújításra, hőszigeteléssel, ezt követően pedig a nyílászárók cseréjére kerül sor. A tervek szerint a munkálatok 4 hónap alatt, vagyis várhatón 2018 májusára fejeződnek be.

A Csobánka téri Szakrendelő felújítása a HADRIANUS FEJLESZTÉSI és az ÖRLŐS ENDRE EGÉSZSÉGÜGYI PROGRAM része. Ezen programok tartalmazzák az Önkormányzat városfejlesztési terveit, projektjeit valamint egészségfejlesztési törekvéseit, melynek célja a kerületi egészségügyi szolgáltatások infrastruktúrájának és működésének megújítása. Az intézményi épületek korszerűsítése fontos része a fejlesztéseinknek, ennek keretében háziorvosi rendelők, óvoda épületek, szakorvosi rendelők és szociális intézmények korszerűsítése zajlik. 

Az épület külső felújítása alatt várhatóan teljesen zavartalan lesz a rendelő megközelítése, illetve az épületben zajló egészségügyi szolgáltatások igénybevétele. A fejlesztési munkát Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata saját költségvetésből finanszírozza.

A projekt adatai és hírei >>>

Az önkormányzat további fejlesztéseiről, az elkövetkezendő időszak terveiről a 4 átfogó program ad részletes információt.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság