Év végén is fókuszban az egészség Óbudán

Hírek
Közzétéve:

 

dsc_6965Mindenki nyert, aki részt vett az egészségkörút szűrővizsgálatain, mondta a Csobánka téri eseményen Badacsonyi Szabolcs igazgató, hisz így sokan megelőzhették betegségüket, a rendelő munkatársai pedig fel tudták hívni a figyelmet az egészség fontosságára.

A Szent Margit Rendelőintézet munkatársai egyebek mellett táplálkozási tanácsadással, vérnyomásméréssel, vércukor-, és koleszterinszint méréssel, továbbá a tüdő állapotának felmérésével álltak az eseményt felkereső érdeklődők rendelkezésére. Mindezeken túl (18 éves kortól) volt lakossági hallásszűrés csecsemő újraélesztés bemutatása, és elsősegélynyújtás oktatás is.

A Szent Margit Rendelőintézet és a Szociális szolgáltató Intézmény közösen előadást szervez az Egészséges Ezüstkor sorozatának keretében. November 16-án, 14,30 perces kezdettel dr. Beke Nóra beszél a diabéteszes betegség kezdetéről a Kiskorona utca 3 alatti idősek klubjában.

A San Marco Szabadegyetem Egészségakadémia következő előadása az Óbudai Társaskörben november 21-én lesz 18 órai kezdettel. Itt dr. Zboray Géza biológus a hallásról és egyensúlyozási képességről tart előadást.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság