Évzáró értekezletet tartott a kerületi Polgárőr Egyesület

Hírek
Közzétéve:

A találkozó Szücs János elnök kérésére egyperces néma felállással kezdődött Ellenbacher János alapítótag emlékére, aki koronavírus-fertőzés következtében hunyt el.

Az elnök értékelésében köszönetet mondott az önkormányzatnak és a Budapesti Polgárőr Szövetségnek a töretlen, magas színvonalú erkölcsi és anyagi támogatásért. Ismertette az önálló polgárőrszolgálatok tapasztalatait, valamint a rendőrséggel és a közterület-felügyelettel végrehajtott közös tevékenységek eredményeit.

Hozzászólásában dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere elismeréssel szólt a polgárőrökről, és megköszönte az egyesület tagjai által a kerület lakosságának biztonsága érdekében végzett felelősségteljes szolgálatot.

Az egyesület elnöke az egyesület támogatásáért, az együttműködésért és a polgárőri szolgálatokért elismeréseket adott át:

  • Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület Közgyűlése a „Tiszteletbeli tag” címet adományozta dr. Kiss Lászlónak, Óbuda-Békásmegyer polgármesterének.
  • Az egyesület elnöksége az együttműködés terén kifejtett átlagon felüli tevékenységét emléktárggyal és elismerő oklevéllel köszönte meg Dékány Gergely rendőr főtörzsőrmesternek, a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjának, valamint Paulusz Györgynek, Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet közterület-felügyelőjének.
  • Oklevelet és emléktárgyat adományozott Gyarmati Ferenc polgárőr, Felügyelő Bizottsági elnök, járőr- és gépkocsivezetőnek.
  • Bánszki-Nagy Zsuzsánna járőrvezető, a Felügyelő Bizottság tagja megváltozott életkörülményei miatt elköszönt az egyesülettől. Közel kilencéves sokrétű és áldozatos munkáját az elnökség oklevéllel és emléktárggyal ismerte el.
  • Katona Sándor, a Rendért Zalai Közbiztonsági és Polgárőr Egyesület tagja 2020. október 30. óta vendégpolgárőrként erősítette az Óbudai Polgárőrséget. Mivel 2022 januárjától visszatér lakóhelyére, a közös szolgálatokat, az egyesület segítését az elnökség emléklappal és emléktárggyal köszönte meg.
  • A Budapesti Polgárőr Szövetség elnöksége kiemelkedő polgárőri szolgálataiért a BPSZ Szolgálati Érdemérem ezüst fokozata kitüntetésben részesítette dr. Balázs András polgárőrt, az egyesület járőr- és gépkocsivezetőjét.

Szeretettel gratulálunk a díjazottaknak!

 

Szücs János és dr. Kiss László

Az egyesület évzáró értekezletének résztvevői

Dr. Kiss László is elismerést kapott

Évzáró értekezlet a kerületi Polgárőr Egyesületnél

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság