Fákat döntött ki a viharos szél a kerületben – Munkatársaink több helyszínen is dolgoznak, a viharkárok felszámolása folyamatos

Hírek
Közzétéve:

Vasárnap több megyére és a fővárosra is másodfokú riasztást adott ki az erős szél miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Száz kilométer per órás sebességet meghaladó széllökéseket is mértek hétvégén hazánk területén.

A viharos erejű szél ágakat tört le, fákat döntött ki a harmadik kerületben is. Több helyszínre riasztották a katasztrófavédelmet, a harmadik kerületben Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet munkatársai is több helyszínen segítették a munkájukat.

A városüzemeltetés munkatársainak ez idáig 21 helyszínre kellett kivonulniuk az erős szél okozta, a közterületeket érintő károk enyhítése, a hibák javítása céljából. A bejelentések elsősorban kidőlt fákról, leszakadt ágakról és az általuk okozott károkról, sérült/kidőlt közlekedési és hirdetőtáblákról, megrongálódott könyvszekrényről, utcabútorokról számoltak be.

A kármentesítés, a hibák kijavítása több hétig is eltarthat, a károk felszámolása során parkőreink prioritás (közlekedés rendje, intézmények működése stb.) alapján végzik a szükséges beavatkozásokat, megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság