Fejlődjünk együtt – A BHRG Alapítvány figyelemfelkeltő kampánya

Hírek
Közzétéve:

A Fejlődjünk együtt! kampány minden kisgyermekes család számára tartogathat értékes információt, hiszen fő célkitűzése, hogy megismertesse a szülőkkel a kisgyermekek tipikus fejlődési sajátosságait a különböző életkorokban, így segítve, hogy a szülők tisztában legyenek azzal, melyik életkorban mire kell leginkább figyelniük a gyermek fejlődésével kapcsolatban.

A kampányban központi szerepet kap a gyermekek egészséges fejlődésének mérföldköveit bemutató ismeretterjesztő Fejlődjünk együtt füzet, amely a BIO-TRIO Erasmus+ együttműködés keretében készült.

A kiadvány 0–6 éves korig mutatja be a kisgyermekek életkorának megfelelő jellemző fejlődéséi szakaszokat, hívja fel a figyelmet a megjelenő figyelmeztető tünetekre, az eltérő fejlődés korai felismerésének jelentőségére és annak kezelési és korrekciós lehetőségeire. Ezekben a kérdéskörökben a rászoruló szülők a fejlesztéssel foglalkozó szakemberek egyaránt információt és támogatást kaphatnak.

Forgassák haszonnal a kiadványt, és vegyenek részt az Alapítvány kampányában, osszák meg az információkat, hogy minél több szülőtársukhoz eljuthasson a fejlesztő füzet híre.

A BHRG Alapítvány kampányáról ITT olvashatnak bővebben.

A kiadvány átvehető: TSMT Fejlesztő Központ, 1033 Budapest, Tavasz u. 5.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság