Felmérés: a harmadik kerületiek többsége hatékonynak tartja szociális támogatási formáinkat

Hírek Aktuális Kiemelt hírek
Közzétéve:

Öröm számunkra, hogy a Miutcank.hu felmérése alapján a harmadik kerületi lakosok többsége hatékonynak tartja szociális támogatási formáinkat. Többek között az ingyenes tanszercsomagunkról, az Óbudai Továbbtanulási Támogatásról, az ECDL vizsgadíj átvállalásáról, a rászoruló gyermekek és fiatalok reggeliztetésének támogatásáról és a gyermeküket egyedül nevelők számára nyújtott vásárlási utalványról kérdezték a válaszadókat.

A kutatás eredményei alapján a legtöbb harmadik kerületi a rászoruló gyermekek és fiatalok reggeliztetésének támogatását és az általános iskola első osztályt kezdő gyermekeknek nyújtott ingyenes tanszercsomagot tartja hatékony segítségnek.

Az említett támogatási formák mellett az Óbudai Továbbtanulási Támogatásunk és az óbuda-békásmegyeriek ECDL vizsgadíjának átvállalása is népszerűségnek örvend a megkérdezettek körében.

A válaszadók többsége szerint új támogatási formánk is jól teljesít hatékonyság terén, amellyel az egyszülős családok megsegítését céloztuk meg. Vásárlási utalványt fogunk kiosztani a gyermeket egyedül nevelő III. kerületieknek, amellyel a magas infláció és az elszabadult élelmiszerárak hatását szeretnénk kézzel foghatóan enyhíteni.

Számunkra a harmadik kerületiek jóléte és biztonsága az első, ezért is tekintjük fontos visszajelzésnek a felmérés eredményeit.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság