Figyeljünk embertársainkra!

Hírek
Közzétéve:

Tisztelt Kerületi Polgárok!

Az előrejelzések szerint január első felében rendkívül hidegre fordul az időjárás. Mindannyiunk közös feladata, hogy odafigyeljünk azokra a lakókörnyezetünkben élő hajléktalan emberekre, akik menedéket keresnek a kerületünkben. A szegényekért és rászorulókért viselt közös felelősségünket akkor tudjuk a legjobban kifejezni, ha a közöny és elutasítás helyett közbenjárunk annak érdekében, hogy mihamarabb megfelelő segítséget kapjanak az erre felkészült szakmai illetékesektől.hajlektalan

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata hosszú évek óta sikerrel működik együtt a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal a kerületi szociális feladatok ellátásában.

Mindezek alapján az Önkormányzat és a Szeretetszolgálat nevében arra kérjük Önöket, hogy ha segítségre szoruló hajléktalan embert látnak, akkor feltétlenül hívják a Menhely Alapítvány és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat 24 órás diszpécserközpontját, az alábbi elérhetőségen:

+36 1 338 4186 / 2-es mellék

A Szeretetszolgálat munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a rászoruló hajléktalan emberek megfelelő ellátást és segítséget kapjanak a számukra fokozottan veszélyes téli hónapokban.

Szíves együttműködésüket és segítségüket előre is köszönjük!
Morva Emília
régióvezető
Közép-magyarországi régió
Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Bús Balázs
polgármester
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat

Letölthető felhívás ITT.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság