Folyamatosan dolgozunk a viharkárok enyhítésén ‒ Bejelentések kidőlt fákról és leszakadt ágakról

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Az óbuda-békásmegyeri városüzemeltetés munkatársai folyamatosan dolgoznak a viharkárok enyhítésén. Mivel nagyszámú bejelentés érkezett, a kollégáknak több tucat helyszínre kell kivonulniuk, türelmüket kérjük, amíg valamennyi kármentesítést el tudunk végezni.

A pénteki heves zivatarok miatt a városüzemeltetés munkatársainak számos harmadik kerületi helyszínre kell kivonulniuk a viharos szél és nagy mennyiségű csapadék lehullása után bekövetkezett közvetlen balesetveszély vagy anyagi kárral fenyegető veszélyhelyzet elhárítása érdekében. A bejelentések elsősorban kidőlt fákról és leszakadt ágakról érkeztek.

A közvetlen veszélyhelyzet elhárítása után a további mentesítés, a rongálódás kijavítása, az összetört utcabútorok, játszóterek és kutyafuttatók sérült kerítéseinek, illetve deformálódott szemetes edények cseréje, a hátramaradt fatörzsek, ágak összedarabolása és elszállítása a városüzemeltetés feladata, melyet folyamatosan végzünk.

Kollégáink minden bejelentett kárhelyszínre kivonulnak, a mentesítés, a nagyszámú káresemény miatt, huzamosabb időt vesz igénybe. Köszönjük a türelmüket!

A közterületeket érintő viharkárról és a hiba elhárítási igényről bejelentést tehetnek a varosuzemeltetes@obkf.hu e-mail címen.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság