Folyamatosan zajlanak az úthibák javítási munkálatai

Hírek
Közzétéve:

A csapadékos időjárás nem kedvez az utaknak, ilyenkor jóval több úthiba keletkezik, mint máskor, valamint a csapadék a javítási munkálatokat is hátráltatja. Önkormányzatunk szerződött partnerei prioritás (az út forgalma, paraméterei, a hiba jellege, méretei, stb.) alapján folyamatosan végzik az úthibák javítását, és a föld utak karbantartását útszakaszról útszakaszra haladva.

Az elkövetkezendő időszakban a Miklós utcában, a Hunor utcában, a Városfal utcában, a Gyűrű utcában, a Hídfő utcában, a Perényi közben, a Menedékház utcában, az Ady Endre utcában, a Raktár utcában, a Kórház utcában, a Juhász Gyula utcában, a Hatvany Lajos utcában, a Tündérliget utcában és a Domoszló útján várhatók javítások.

Kollégáink helyszíni észlelései, illetve a lakossági bejelentések nyomán tudomásunkra jutott úthibák javítására minden esetben sor fog kerülni prioritásuk szerint.

A javítások egy-egy esetben rövid időre kisebb forgalmi torlódásokat okozhatnak, ezért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Köszönjük!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság