Folytatódik a Kecske utcai játszótér felújítása

Hírek
Közzétéve:

Előre láthatóan szeptember első feléig nem látogatható a Kecske utcai játszótér, ahol a tavalyi Közösségi Költségvetés keretében megvalósuló fejlesztéseket fejezik be.

Mint korábban már hírt adtunk róla, július elején közösségi festés keretében, az önkormányzat által biztosított felszerelésekkel, lelkes önkéntesek segítségével szépültek meg a játszótér padjai és játszóeszközei. Most pedig az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft. munkatársaié a terep, hogy egy mini-projekt keretében tovább csinosítsák a lombos fák alatti területen elhelyezkedő területet.

A tervek között szerepel új homokozó és kismotor-pálya kialakítása, a kisház rendbetétele és új játéktartó polc kihelyezése, valamint ütéscsillapító burkolatok és szegélyek részleges cseréje a meglévő játékok körül és a kis focipályán. Ezen felül cserjesávval elválasztásra kerül egymástól a játszótér és a felnőttek által használt fitneszpálya is.

A munkálatok ideje alatt kérjük a játszótérre járó gyerekek és szüleik türelmét, cserébe ígérjük: ez a projekt biztosan megéri a várakozást!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Óvodapedagógusok, tanítók és tanárok jubileumi diplomájának igénylése

Hírek
Közzétéve:

A valóság az óvodai beiratkozásokról és az OVI+ programról

Hírek
Közzétéve:

E-könyv változatban is megjelent a Budapest Nagyregény!