Folytatódik a Római-part közösségi tervezése

Hírek
Közzétéve:

2023. március 7-én megkezdődtek a Munkacsoportos Műhelymunkák, mely során a nyomvonal ismeretében, együtt készítjük a Római-part komplex fejlesztési koncepcióját.

A fejlesztési koncepció a munkacsoportokban dolgozó civil és szakértői résztvevők közös munkájának eredményeként alakul hétről hétre.

A Vízisport, a Közlekedési, a Zöld, a Városrendezési, a Sétány, valamint a Vendéglátás munkacsoportban is tartalmas, konstruktív beszélgetések zajlanak, melyek eredményei honlapunkon a jegyzőkönyvekben olvashatóak.

A munkacsoportok műhelymunkája az integráló fórumon, 2023. május 11-én zárul majd, mely során a hat munkacsoport közösen fog dolgozni, bemutatják egymásnak az eredményeiket, a kérdéses pontokat megvitatják és szükség esetén térképen ábrázolják. Az esemény az Óbudai Kulturális Központban kerül megrendezésre, 17.00-20.00-ig.

A munka ezzel azonban még nem ér véget!

Május 25, június 8, és június 22-én a sétány szabadtérépítészeti tervezésébe lehet majd bekapcsolódni, ezekről az alkalmakról a következő cikkünkben írunk részletesebben!

Várunk minden kedves érdeklődőt rendezvényeinken!

Elérhetőségeink:

Facebook: Tervezzük Együtt A Római-partot

Honlap: https://romai.budapest.hu/

Email cím: info@romaiparttervezes.hu

 

A tervezési folyamat az Európai Unió KEHOP-1.4.0-15-2015-00001, CSILLAGHEGYI ÖBLÖZET VÉDELME című projekt keretein belül zajlik.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság