Forgalomtechnikai változás a Szent Margit Rendelőintézetnél

Hírek
Közzétéve:

A Szent Margit Rendelőintézet előtti parkolóban 2023. január 11-től felvonulási terület került lehatárolásra a rendelő részleges felújítási munkálatai miatt.

A parkolón belüli, kerítéssel elzárt terület a kivitelező felvonulási területe, a belépés tilos. Várhatóan egész évben a jelenleg látható lezárással kell számolnia a rendelőbe érkezőknek. A parkoló nagyobb hányada továbbra is használható, azonban a forgalmi rend megváltozott, melynek be nem tartása pénzbírságot von magával.

A jelenleg érvényben lévő forgalmi rend szerint a parkoló megközelítése csak a Vörösvári útról közvetlenül, a SPAR előtti behajtási pontról lehetséges, a parkolót pedig a korábbi behajtási pont, a Váradi utca irányában lehet elhagyni. Tehát a korábbi szokásokkal ellentétben 2023. évben a parkoló nem közelíthető meg a Váradi utca (McDonalds) irányából, csak a Vörösvári út felől, a Spar előtti tér irányából. A parkolót pedig az egyirányúvá alakított forgalmi rend szerint csak a Váradi utca felé lehet elhagyni. Kérjük a fokozott figyelmet a parkoló használatakor az új forgalmi rendnek megfelelően.

Az MDF piac a parkolóban a megszokott időpontokban továbbra is üzemel, a pontos elhelyezkedése a felvonulási terület lezárása szerint módosul.

Köszönjük a rendelőbe látogatók türelmét és megértését a felújítás ideje alatt. Kérdések esetén az info@obvf.hu e-mail címen tudunk bővebb tájékoztatást nyújtani.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság