Fórum az óvodáról, az óvodai életről

Hírek
Közzétéve:

óvodás lesz a gyermekünk_03.21„ÓVODÁS LESZ A GYERMEKÜNK” címmel szülői tájékoztató fórumot szervez Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata Társadalmi Kapcsolatok, Oktatási és Kulturális Főosztályának Oktatási Osztálya, valamint Óbuda-Békásmegyer Védőnői Szolgálata 2016. március 21-én, hétfőn, 17.00 órától az Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pontban. Cím: 1033 Bp., Fő tér 2.

A fórumot Védőnői Szolgálat mb. intézményvezetője, Perjési Zsuzsanna nyitja meg 17 órakor.

17.05-17.20 között Halasiné Petrovai Erika óvodai referens bemutatja a kerület óvodai hálózatát, továbbá hasznos tudnivalókat oszt meg a szülőkkel az óvodakezdésről.

Ezt követően, 17.20-tól Feketéné Mészáros Mária óvodapedagógus válaszokat és tippeket ad azzal kapcsolatban, hogyan válik az óvodakezdés gondtalanná a szülők és a gyermekek számára is.

17.35-kor Márkus Lilla óvodapszichológus látja el a szülőket segítő praktikákkal.

Ebben a korban a gyermekeknek nagyon fontos a helyes táplálkozás és az ezzel kapcsolatos szokások kialakítása. 17.50-től Perjési Zsuzsanna mb. intézményvezető védőnő Egészséges óvodások – avagy tényleg az alma az egyetlen megoldás? címmel tart előadást.

A tájékoztató előadások után, 18.05-től a szülőknek lehetőségük lesz feltenni kérdéseiket a szakembereknek, kötetlen beszélgetés alkalmával megvitatni esetleges aggályaikat.

A szervezők minden érdeklődő szülőt szeretettel várnak!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság