Hamarosan a postaládákban az Egy év kiadvány

Hírek
Közzétéve:

Ahogyan azt már korábban megszokhatták, az óbudai önkormányzat minden évben összeállítja az előző év legfontosabb projektjeit, ügyeit és eseményeit tartalmazó, színes, jól áttekinthető kiadványát, amit aztán eljuttat a lakossághoz. Idén sincs ez másként.
A füzetben mindenek előtt elolvashatják Bús Balázs polgármester értékelését, melyben egyebek mellett kitér a közlekedés, az egészségügy, a környezetvédelem és a kerület infrastruktúrájának aktuális kérdéseire is.

Az öt fejezetet magában foglaló kiadvány tematikus rendben dolgozza fel a kulturális élet különböző színtereit érintő lépéseket, a városfejlesztés vonatkozásában lezárt rekonstrukciós feladatokat, illetve az intézményeket érintő állagmegóvó munkákat. Az egészséges életmód elősegítésének több területét is érintették a tavalyi év támogatásai, és a civil, valamint szociális díjakban megmutatkozó eredményekről is tájékoztat a kiadvány. A környezetvédelmi fejezetben a kerület tisztán tartásának- és természeti értékeink megóvásának témája került a középpontba.

A 24 oldalas összeállítás a Fővárosi Önkormányzat és a kormány szerepvállalása által megvalósult beruházásokról is áttekintést ad, és bemutatja azokat a díjazottakat, akikre mindannyian büszkék lehetünk.

Az Egy év kiadvány 2018-as évet bemutató lapszáma digitálisan is elérhető.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság