Hamarosan kezdődik a Sziget Fesztivál előkészítése – Információk a várható változásokról – A zajvonal idén is működni fog

Hírek
Közzétéve:

A Sziget 2024 szervezőitől kapott információk szerint a fesztivál előkészítésének idején a következő építési munkálatokra, a parkoló használatát érintő változásokra és zárásokra kell számítanunk a Hajógyári-szigeten:

A Sziget Fesztivál építési időszaka 2024. július 15-én kezdődik és augusztus 31-én ér véget. Július 10-től az építési terület előkészítéseként fém utat telepítenek a helyszínen.

Az építés első hetében még csak egyes nagyobb egységek kerülnek lekerítésre. Az elmúlt évhez hasonlóan a nyugati, óbudai oldali úton a szigetcsúcs megközelíthető lesz, de a fesztivál építési területe továbbra sem lesz látogatható.

A nagy parkoló 2024. július 22-ig biztosan használható, de az ezt követő építési időszakban is igyekeznek a szervezők parkolási lehetőséget biztosítani. A fesztivál után újra legkorábban augusztus 26-tól lesz lehetőség részlegesen használni a parkolót.

Július 29. és 2024. augusztus 17. között a sziget területére belépni egyáltalán nem lehetséges!

A hangerővel kapcsolatos panaszok miatti zajvonal az idei évben is működni fog a fesztivál időszakában, amely a következő e-mailcímen és telefonszámokon lesz elérhető:

lakossagibejelentes@sziget.hu

06 1 920 0676,

06 80 315 000

A fesztivál szervezői a későbbiekben adnak közre információkat és térképet a munkálatok további, részletesebb ütemezéséről, amelyről folyamatosan tájékoztatunk honlapunkon.

Az okozott, esetleges kényelmetlenségekért elnézést kérünk, és köszönjük a türelmüket!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság