Hamarosan Óbudai Terepfutó és Túrafesztivál

Hírek
Közzétéve:

2018. október 17-én 9.00 óráig lehet nevezni a kerület egyik legkedveltebb sporteseményére, ahol az indulók maguk dönthetik el, hogy a szabadban való mozgás melyik formáját választják, a szervező Óbuda Sport Kft. ugyanis lehetőséget biztosít futásra, túrázásra és nordic walkingra is. Az esemény nem véletlenül áll közel a sportbarátok szívéhez, hiszen a Hármashatárhegy egyes részein illetve a Budai-hegyekben végighaladó útvonal igazi élményt nyújt a sportolni és mozogni vágyók számára.

A gyalogos túrára két távon, 9 és 19 km-en lehet benevezni, a terepfutókat szintén két táv várja, 8 és 13,6 kilométeren. A rendezvény óbudaiaknak ingyenes, a nem kerületi 14 év felettiek 1000 forintos helyszíni térítés ellenében indulhatnak. A verseny start- és célhelyszíne az Óbudai Szabadidőparkban található a Laborc u. 2. szám alatt, ahol öltözőt és ruhatárat is tudnak biztosítani.

A nevezési díj az indulás lehetőségén túl tartalmazza a frissítést, az orvosi ügyeletet, 1 adag levest, gyalogtúránál kitűzőt, terepfutást teljesítőknek pedig befutóérmet. A térképeken kijelölt frissítőpontokon minden túrázót, tehát a gyaloglókat és a futókat is bőséges választékkal várják. A nevezéshez szükséges információk, az útvonal leírások és a térképek letölthető formában elérhetőek a www.obudasport.hu oldalon.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság