Háromrészes videósorozatban mutatja be a Kerékpárosklub, hogyan bringázzunk biztonságosan

Hírek
Közzétéve:

Rengetegen szeretnének kerékpárra váltani, hogy elkerüljék a fertőzéseket, egészségesen, gyorsan, szabadon, a környezetet védve és parkolóhelyek keresésével többet nem vesződve mehessenek munkába, intézzék ügyeiket vagy kikapcsolódjanak.

Sokan pedig autót vezetve szeretnének jobban vigyázni a kerékpárral közlekedőkre.

Nekik szól a Magyar Kerékpárosklub új videósorozata, amiben autós és bringás szereplők, valamint egy oktató kerékpározással kapcsolatos tévhiteket oszlatnak el, mindennapos élethelyzetek bringás megoldásához adnak tanácsokat, felhívják a figyelmet a legfontosabb szabályokra, és tippeket adnak az autós-bringás-gyalogos együttműködéshez.

Sorozatukban az autóval közlekedő Péter és a mindenhová bringával járó ügyvéd, Eszter válaszol arra a kérdésre, hogyan bringázzunk a mindennapokban és hogyan vigyázhatunk egymásra autóban vagy kerékpáron ülve.

A videókban szó van tévhitekről, írott és íratlan szabályokról, praktikus tudnivalókról, és bemutatják mindennapos élethelyzetek megoldását is kerékpáron.

Videóik abban segítenek, hogy bárki magabiztosan bringázhasson egyedül vagy a családdal, munkahelyre, vásárolni vagy ügyeket intézni.

A sorozat elérhető a Magyar Kerékpárosklub Youtube csatornáján.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság