Hatalmas túljelentkezés volt az őszi lakáspályázaton – hamarosan indul a következő

Hírek
Közzétéve:

Tavaly ősszel 10 db, helyreállításra szoruló, üresen álló lakás bérleti jogára lehetett pályázni, költségelvű lakbér megfizetése mellett. A kiírásra hatalmas volt a túljelentkezés, a 10 ingatlan bérleti jogának elnyerésére 493 pályázat érkezett, így a feltételeknek való megfelelés sajnos nem jelenthette automatikusan a pályázat sikerességét.

Az elbírálásnál a szakértők a pályázó szociális és lakhatási körülményeit, családszerkezetét, jövedelmét valamint életkorát vették alapul. Jogszabályi kötelezettség alapján, a fiatalok lakáshoz jutásának segítése érdekében a bérlemények 50%-a esetében 40 év alatti pályázó nyerte el a bérleti jogot. A Bizottság döntéséről minden pályázó írásos értesítést kapott.

Az önkormányzat hamarosan új pályázati kiírást jelentet meg, ezért érdemes a most eredményt el nem érőknek is figyelni, és újabb lakáspályázatot benyújtani.

A pályázati lehetőségekről és a részvétel feltételeiről a Szociális Szolgáltató Főosztály és az Ügyfélszolgálat munkatársai készséggel adnak felvilágosítást, továbbá a meghirdetést követően az önkormányzat (www.obuda.hu) és az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. (www.ovzrt.hu) honlapjain is tájékozódhatnak.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság