Hazai Iván András kerületi alpolgármester szintén adománnyal érkezett az Esernyősbe

Hírek
Közzétéve:

„Adni mindig jó, mosolyt varázsolni mások arcára mindig öröm”, állítja Hazai Iván András kerületünk egészségügyi és városfejlesztési feladataiért felelős alpolgármester és Rózsa László Péter önkormányzati képviselőnk. E gondolathoz híven bőségesen megrakott táskákkal érkeztek az Esernyős Kávézóba, hogy hozzájáruljanak kezdeményezésünkhöz: tegyük minél több nehézségekkel küzdő kerületi család számára szebbé a karácsonyi ünnepeket.

Köszönjük nekik is, ahogyan mindazoknak szintén, akik hozzájárulnak összefogásunk, adománygyűjtésünk sikeréhez.

Önkormányzatunk gondoskodik róla, hogy minden, hozzánk beérkezett ajándék oda kerüljön, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ebben az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársainak lesznek segítségünkre.

Az adományokat még a mai és a holnapi napon 8 és 18 óra között várjuk a Fő tér 2. szám alatti Esernyős Kávézóban.

Kérjük, a vonatkozó központi és az intézmény saját járványügyi előírásainak megfelelően a kávézó helyiségében csak a felajánlás leadásának ideje alatt tartózkodjanak. Maszk viselése kötelező. Hivatalunk pedig vállalja, hogy az összegyűlt adományokat naponta fertőtleníti az önkormányzat ózongenerátorával, ami kíméletes, de hatékony felületsterilizálást tesz lehetővé.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság