Házhoz megy a könyv – Az Óbudai Platán Könyvtár szolgáltatása

Hírek
Közzétéve:

Az Óbudai Platán Könyvtár segít házhoz juttatni az izgalmas olvasnivalókat, filmeket, hangoskönyveket azoknak a harmadik kerületi lakosoknak, akik nem tudják elhagyni otthonukat. A Könyvet házhoz szolgáltatás segítségével nekik sem kell lemondaniuk az olvasás öröméről.

Az Óbudai Platán Könyvtár a Könyvet házhoz szolgáltatásával segít azoknak a harmadik kerületi lakosoknak, akik hosszabb ideig otthonukhoz kötöttek. Így nekik is lehetőségük van könyvtári tagsággal rendelkezni és könyveket, hangoskönyveket, filmeket, folyóiratokat kölcsönözni.

A beiratkozás is intézhető otthonról

A szolgáltatás azok számára igényelhető, akiket az otthonához kötött baleset, tartós betegség, mozgáskorlátozottság, veszélyeztetett terhesség vagy egyéb ok. A Könyvet házhoz szolgáltatás ingyenes, beiratkozott könyvtári tagok vehetik igénybe.

Mindazoknak, akik még nem rendelkeznek könyvtári tagsággal, van lehetőségük a beiratkozás kezdeményezésére online és telefonon keresztül is. Az új olvasójegyet házhoz viszi a könyvtár munkatársa, és ha még maradt teendő a beiratkozással kapcsolatban, készségesen segít azok elvégzésében.

Szívesen ajánlanak olvasnivalót

Az Óbudai Platán Könyvtár havonta egyszer, előre egyeztetett időpontban nyújtja a szolgáltatást. Ilyenkor szállítják ki a kiválasztott könyveket, filmeket, hangoskönyveket, és hozzák el a már elolvasott példányokat.

A könyvtáros kolléga a kiszállítás előtt telefonon vagy e-mailben egyezteti az olvasóval, mely kiadványok kerüljenek a csomagba, és milyen újdonságok kölcsönözhetőek. Ha az olvasó éppen csak annyit tud, hogy milyen műfajban, milyen témában szeretne olvasni, ajánlásokkal is segít a munkatárs.

Január 15-én érkezik házhoz az első könyvcsomag

A beiratkozásnál igénybe vehető kedvezményekről a könyvtár honlapján olvashatnak.

Az idei év első hónapján, január 15-én szállítják ki a könyveket, filmeket, hangoskönyveket a szolgáltatást igénybe vevőknek.

Kovács Szilárd, a szolgáltatást szervező könyvtáros, várja az érdeklődők kérdéseit:

Tel: +36 20 348 7885, +36 1 439 0936

E-mail: kovacs.szilard@kszki.obuda.hu

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság