Helyreállítottuk a Mátyáshegyi út csapadékelvezetését

Hírek
Közzétéve:

Önkormányzatunk kiemelt feladatának tekinti az utak és közterületek rendben és tisztán tartását. A Mátyáshegyi úton munkatársaink helyreállították a csapadékvíz elvezetést, ami az út melletti terület bérlőjének lett volna szerződés szerinti kötelezettsége.

Helyreállítottuk a csapadékvíz elvezetését a Mátyáshegyi úton. Az intézkedésre azért került most sor, mert az érintett területet az egykori kerületi vezetés (1994-ben) hosszútávra bérbe adta, a bérlő pedig vállalta, hogy rendezi a csapadékvíz elvezetését, ezen kötelességét azonban nem teljesítette. A korábbi csapadékvíz-elvezető árok hordalékkal betemetődött, így az el nem vezetett csapadékvíz miatt a mellette lévő útpálya szinte félpályára szűkült.

A bérlő végül engedélyezte, hogy Önkormányzatunk szakemberei a területen elvégezzék a szükséges munkálatokat. Munkatársainknak mintegy 60 köbméternyi földet kellett elmozdítani a csapadékvizet elvezető árok megtisztításához és helyreállításához.

Számunkra kiemelten fontos a biztonságos közlekedés kerületünkben, ezért tavasszal az útburkolat javítását is megkezdjük. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság