Dolgozók festették ki a Szent Margit Kórház Nephrológiai Osztályát

Hírek
Közzétéve:

xHELPEREK 3

A pénzügyi források szűkössége miatt a nephrológiai osztály 2014-re tervezett felújítása a következő évekre tolódott, ezért az osztály vezetése (dr. Polner Kálmán osztályvezető főorvos és Csuhaj Márta osztályvezető főnővér) úgy döntött, hogy az osztály dolgozói munkafeltételeinek és a betegek komfortérzetének javítása érdekében önkéntes munkával és alapítványi támogatással kezdik meg az osztály felújítását.

xVizsgálódva

A lelkes csapat egy hétvégén, két napon keresztül festette az osztályt, a munkában az osztályon dolgozó kollégák szabadidejüket feláldozva családtagjaikkal együtt próbálták zökkenőmentesen kifesteni a kórtermeket, folyosókat. Kétnapi folyamatos, jó hangulatú, kemény munka után boldogan látták a csapatmunka eredményességét.

xFestés után az új vizsgáló 2

Tisztaság, friss illatok, boldog festékes arcok, ruhák hirdették az elvégzett feladatot. Hétfő reggel mintha mi sem történt volna, folytatódott a betegellátás. Csak néhány, az osztályra látogató konstatálta a változást, a megújulást, az adományba kapott irodabútorokat, és a színesebb világot.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság