Ideiglenes forgalmi változás a H5-ös hév vonalán

Hírek
Közzétéve:

A budai fonódó villamoshálózat építéséhez kapcsolódva 2015. február 21-én, szombaton az első járat indulásától várhatóan március 13-áig, péntekig az alagútfödém megerősítését végzik. A H5-ös hév helyett H5-ös jelzéssel hévpótló busz szállítja az utasokat.

Változások február 21-én és 22-én:
2015. február 21-én (szombaton) és február 22-én (vasárnap) a H5-ös hév helyett a Batthyány tér M+H és a Szépvölgyi út H között H5-ös jelzéssel pótlóbusz közlekedik, amelyen lehet kerékpárt szállítani.
A H5-ös pótlóbusz a Szépvölgyi út H felé a Batthyány tér M+H–Fő utca–Bem József tér–Bem rakpart–Árpád fejedelem útja–Zsigmond tér–Lajos utca–Szépvölgyi út– Szépvölgyi út H útvonalon halad.
A H5-ös pótlóbusz a Batthyány tér M+H felé a Szépvölgyi út H–Szépvölgyi út–Árpád fejedelem útja–Bem rakpart–Bem József tér–Fő utca– Batthyány tér M+H útvonalon halad.

Változások február 23-ától várhatóan március 13-áig:
2015. február 23-ától, hétfőtől az első járat indulásától várhatóan március 13-áig, péntekig a H5-ös hév helyett a Batthyány tér M+H és a Margit híd, budai hídfő H között H5-ös jelzéssel pótlóbusz közlekedik, melyeken lehet kerékpárt szállítani.  A H5-ös pótlóbusz a Margit híd, budai hídfő H felé a Batthyány tér M+H–Fő utca–Bem József tér–Bem rakpart–Árpád fejedelem útja–Margit híd, budai hídfő H útvonalon közlekedik.

A szerelvények rövidített útvonalon – a Margit híd, budai hídfő és Békásmegyer, illetve Szentendre között – közlekednek.
Ezúton kérjük a Bem rakparton és annak közvetlen környezetében élők türelmét és megértését.

Kapcsolódó további információk

Bkk forgalmi

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság