Ideiglenes forgalomkorlátozás a Fő tér környékén

Hírek
Közzétéve:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe Óbudán.

Tilos megállni 2017. november 21. és 2017. december 22. között hétköznap hétfőtől csütörtökig 8 órától 16 óra 30 percig, valamint péntekenként 8 órától 13 óráig a Budapest III., Laktanya utca mindkét oldalán a Laktanya utca 1. szám és a Laktanya utca 33. szám között, Laktanya utca 1. szám és a Laktanya utca 7. szám között az úttest mellett kialakított várakozóhelyeken, a Vöröskereszt utca mindkét oldalán a Vöröskereszt utca 6-8. szám és a Laktanya utca 7. szám között (az úttest mellett kialakított várakozóhelyeken is).

Ugyancsak tilos megállni 2017. november 21-én 8 órától 2017. december 29-én 23 óráig a Budapest III., Laktanya utca mindkét oldalán a Vöröskereszt utca és a Fő tér között, Hajógyár utca mindkét oldalán a Fő tér és a Laktanya utca 1. szám között.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság