Idén először Óbudai Zöld Napok!

Hírek Aktuális ügyek Aktuális Zöld iroda Kiemelt hírek
Közzétéve:

Legklímabarátabb kerületként számunkra kiemelten fontos a környezetbarát és fenntartható gyakorlatok minél szélesebb körben való népszerűsítése. Idén első alkalommal szervezzük meg az Óbudai Zöld Napokat április 21-én és 22-én. Terveink szerint hagyományteremtő jelleggel, minden évben szeretnénk zöld ünnepet rendezni Óbuda-Békásmegyeren.

Célunk közelebb hozni a fiatalokhoz is a fenntarthatóság és a környezetvédelem értékeit, hiszen a jövőt ők tudják formálni, ők tudják népszerűsíteni a klímabarát gyakorlatainkat.

Ugyanakkor minden korosztályt szeretettel várunk, a fesztiválon mindenki megtalálhatja a neki tetsző, izgalmas programot. Lehetőség lesz többek között a Kiscelli parkerdő tanösvényének és meseösvényének bejárására, kerékpáros versenyre, a helyi, zöld szemléletű vállalkozások, civil szervezetek megismerésére, növénycserére és környezetvédelmi ügyekről, gyakorlatokról szóló beszélgetésekre.

Természetesen a zene sem marad el: az első napon, április 21-én este Dé:Nash rapper fog koncertet adni.

Bízunk benne, hogy minden résztvevőnek emlékezetes élményekben lesz része, valamint új ismeretekkel gazdagodik fesztiválunkon!

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság