Idén is térítésmentesen igényelhetnek cserjét a harmadik kerületi lakosok

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

A legklímabarátabb díjat elnyert kerületként számunkra kiemelt érték kerületünk zöldítése, ezért Burján Ferenc, klíma- és környezetvédelmi alpolgármester kezdeményezésére cserje akciót hirdetünk. Az akció keretében a harmadik kerületi lakosok térítésmentesen igényelhetnek egy darab gyöngyvessző, mézbogyó vagy aranyvessző cserjét.

A cserjéket április 5-én, pénteken 15 órai kezdettel vehetik át az igénylők a Csobánka téri művelődési házban (1039 Budapest, Csobánka tér 5.) érvényes lakcímkártya bemutatásával, amellyel állandó harmadik kerületi lakcímüket igazolhatják.  A jelentkezőknek egy rövid tájékoztatás után fogjuk átadni a kiválasztott cserjét.

Jelentkezni az obuda.hu/akcio oldalon lehet március 31-ig, illetve A KÉSZLET EREJÉIG. A sikeres igénylésről válasz e-mailt küldünk. A jelentkezés feltétele állandó harmadik kerületi lakcím, amelyet érvényes lakcímkártya bemutatásával igazolhatnak a cserjék kiosztásának helyszínén. Amennyiben Ön akadályba ütközik a regisztráció vagy rendelés során, a + 36 1 437 8902-es ügyfélszolgálati telefonszámon tudunk segíteni munkaidőben.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság