Idén is várja a kerékpárkölcsönző a III. kerületieket

Hírek
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata és a Berguson kerékpárkölcsönző 2010 óta működik együtt a kerületben élő aktív életmódot kedvelő lakosok minél szélesebb körű támogatására. Az együttműködés célja a hétköznapi munkába járás, a hétvégi szabadidős kerékpározás, és az egészséges életmód népszerűsítése és elősegítése.

A Laktanya utcában lévő kölcsönző ezúttal is kiváló állapotban lévő és szervizelt kerékpárokat biztosít a sportolni vágyók számára. Az üzlet melletti P+R parkolóban az autóval érkezők letehetik járműveiket, hogy kerékpárra ülve tudjanak eljutni munkahelyükre, akár a főváros bármely más kerületébe.

A kerületben élők 2018-ban is márciustól október végéig vehetik igénybe a szolgáltatást, hétköznaponként 200 Ft/nap, hétvégén pedig 200 Ft/óra megfizetésével. A napi 200 forintért bérelt kerékpár hétköznapokon akár 5 napon keresztül folyamatosan kibérelhető anélkül, hogy vissza kellene vinni, így a kerékpár a lakó- és munkahely között, illetve a munkaidő után is szabadon használható. A nem III. kerületi lakosok egységesen hétköznap és hétvégén 200 Ft/óra ellenérték fejében bérelhetik ki a kerékpárokat.

A kölcsönző hétköznap 7 – 19 óráig, hétvégén 9 – 19 óráig várja a sportolni vágyókat. A hétvégi és munkaszüneti napokon történő kölcsönzés esetén célszerű előzetesen lefoglalni a kerékpárokat a kolcsonzes@obudakerekpar.hu e-mail címen, vagy a +36-20-20-73-133–as telefonszámon.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság