Idén is volt karácsonyi étel- és csomagosztás a Flórián téren

Hírek
Közzétéve:

December 8-án a Flórián téren, a Faluház előtti parkolóban tartott ételosztáson azok a családok tudtak részt venni, akik előre regisztráltak az óbudai családsegítő szolgálatnál. Az akció lebonyolításában több mint 100 önkéntes, a családsegítő szolgálat munkatársai, és személyesen Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere is részt vett.

Az Összefogás Óbudáért Egyesület az Ételt az Életért Alapítvány mindkét kiemelt óbudai ételosztásán részt vesz. Május utolsó szombatján, az Óbudai Családi- és Gyermeknapon különböző készségfejlesztő, logikai játékokkal, valamint rengeteg édességgel és játékadománnyal várják a gyermekeket.

Az Ételt az Életért közel 2 évtizede áll a kerületben élő rászoruló családok szolgálatára. Az alapítvány munkája során gyakorlatilag kinőtte telephelyét, amelynek bővítéséhez folyamatosan új helyszínt és adományozókat keresnek. Munkájuknak támogatására szívesen fogadnak adományokat a 13600-as adományvonalon át, a 33-as kód tárcsázásával hívásonként bruttó 500 Ft-tal, vagy a www.eteltazeletert.hu  oldalon át tetszőleges összeggel segíthető a program.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság