Indiántábor és vízitúra idén nyáron is a Római-parton

Hírek
Közzétéve:

Túrakenuzás, kajakozás stabil hajókban, SUP kipróbálási lehetőség, kreatív foglalkozás és rengeteg fürdőzés várja idén is az Indián-vízitúra táboraihoz csatlakozókat. A programok III. kerületieknek kedvezményes áron elérhetők!

Az Indián-vízitúra – leánykori nevén Óbudai Sportegyesület – már 1997 óta szervezi nyári táborait, ismeretterjesztő oktatásait és vízitúráit. Ez a nyár sem lesz kivétel: rengeteg élmény várja a Római-parton idén is 6 éves kortól a fiatalokat, hogy felfedezzék az indián kenus élet páratlanul izgalmas világát.

Június 24-től ismét több turnusban lehet csatlakozni: túrakenuzás, tengeri kajakozás stabil hajókban, SUP kipróbálási lehetőség, kreatív foglalkozások, rengeteg fürdőzés és csapatjáték, valamint személyre szabott oktatás várja az érdeklődőket az Indián-vízitúrán.

Fontos: MINDENKI kap mentőmellényt! A heti táborok napi kétszeri étkezéssel, hétfőtől-péntekig, reggel 7:30 és 17:00 között zajlanak.

Az alábbi turnusokra lehet jelentkezni:

  • Első hét: június 24 – június 28.
  • Második hét: július 1 – július 5.
  • Harmadik hét: július 15 – július 19.
  • Negyedik hét: július 22 – július 26.
  • Ötödik hét: augusztus 12 – augusztus 16.
  • Hatodik hét: augusztus 19 – augusztus 23.

A III. kerületiek számára kedvezményes árat biztosítunk, ami Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásának köszönhető.

Részletes leírást itt találnak: https://indian-vizitura.hu/nyari-tabor-budapest/

Az óbudai Indián Vízitúra megálmodója a sokak által „Indiánkén” ismert Horváth Pál, az Óbudai Sportegyesület elnökeként évtizedeken át azon fáradozott, hogy több ezer gyermeket tanítson meg a kenuzás szeretetére és arra, hogy annak mestereivé váljanak.

Fia, Horváth Péter „Kisindián” is legfőbb hivatásának a fiatalok vízitúrázásba való bevonását tartja, hiszi, hogy az egészséges, élményekkel teli gyermekkorhoz sokat adnak hozzá a vízisport-tapasztalatok. Ahogy mondja: nem kell mindenkiből élsportolót nevelni. Hiszen sokkal többről van szó, sokkal többre van lehetőség a táborban: az egymásért érzett felelősségvállalás megtanulásáról, a vízi élet megismeréséről, bizalomról, önismeretről, játékról. Életre szóló élményt kínálnak a fiataloknak a római-parti vízi táborokban.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság