Indul Civil Üzleti Iskolánk új évada!

Hírek
Közzétéve:

A nagy sikerre való tekintettel ismét elindítja a hazánkban egyedülálló programsorozatot Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata, immár harmadszor. A Civil Üzleti Iskola legfontosabb célja,  hogy élénkítse az önkormányzat, a helyben működő vállalatok és a kerületben tevékenykedő civil szervezetek közötti partnerséget.

Fejlesztené a kerületünkben működő civil szervezetét? Vagy csak szeretne vállalati, intézményi, civil partnereket találni? Akkor jó hírrel szolgálhatunk: büszkén jelentjük be, hogy idén is elindítja Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata az elmúlt években már népszerűnek bizonyult Civil Üzleti Iskola kezdeményezést. Ez idén már a harmadik évadunk, a legutóbbi, második éppen októberben ért véget.

A programba 2022-ben és 2023-ban összesen több mint 20 vállalat és 30 civil szervezet kapcsolódott be, számos együttműködés  valósult meg a szektorok között – például vállalati önkéntes programok, pro bono szakmai segítségnyújtás, termékadományok -, a program a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok pályázatán második helyezést ért el, s megszületett a III. kerület két Civil Szolgáltatási Portfóliója.

Önkormányzatunk 2024-ben ismét térítésmentes lehetőséget biztosít a részvételre a III. kerületben működő civil szervezetek számára. Célul tűztük ki, hogy fejlesszük, képezzük a civil szervezeteket annak érdekében, hogy saját kompetenciáikat felhasználva hatékonyan és üzleti alapon tudjanak segíteni az Önkormányzatnak és a vállalatoknak fenntarthatósági feladataik megvalósításában.

A programban részt vehet minden olyan nonprofit szervezet, amely székhelyét/telephelyét tekintve a III. kerületben hivatalosan bejegyzett szervezet, és/vagy a tevékenységét bizonyíthatóan a III. kerületben (is) végzi.

A Civil Üzleti Iskolába történő jelentkezési feltételeket itt olvashatja el, a jelentkezés határideje május 14-e.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság