Ingyenes baba elsősegély oktatás az óbudai szülők részére

Hírek
Közzétéve:

A foglalkozás során a leendő vagy már gyakorló kisgyermekes szülők felkészülhetnek arra, hogy egy esetleges vészhelyzet esetén hogyan tudják elhárítani a közvetlen életveszélyt a mentők kiérkezéséig, valamint higgadtan és szakszerűen elsősegélyt tudjanak nyújtani a gyermekkorban leggyakrabban előforduló balesetek esetén.

Az ismeretek elsajátítása elméleti és gyakorlati oktatással (csecsemő és gyermek AMBU segítségével), szakképzett előadóval valósul meg. A program az év során három különböző helyszínen lesz elérhető a kisgyermekes családok számára: Óbudán, a Vöröskereszt utcai Védőnői Tanácsadóban, Békásmegyeren a Csobánka tér 6. szám alatti Védőnői Tanácsadóban és Kaszásdűlőn a Magyar Vöröskereszt Budai Régiójának székhelyén a Szőlőkert utca 6. szám alatt. A képzésre gyermekkel érkezőket bababarát környezettel várjuk.

Az első képzésre 2019. február 25-én, 10.00-12.30 között kerül sor a Vöröskereszt utcai Védőnői Tanácsadóban, ezt követően március 25-én 10.00-től a Csobánka téri Védőnői Tanácsadóban várjuk az érdeklődőket. A képzés az Egészségfejlesztési Iroda támogatásával az óbudai családoknak ingyenes!

Előzetes regisztráció szükséges a kozpont@obudaivedonok.hu e-mail címen.

A program további időpontjáról és helyszíneiről az intézmény honlapján és a Facebook oldalán folyamatosan tájékozódhatnak. További kérdés esetén a Védőnői Központban (Gyenes u. 16.), Tel.:+ 36 1 439 13 78- as telefonszámon nyújtunk felvilágosítást.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság