Ingyenes étkezés a nyári szünetben a kerületi gyermekvédelmi kedvezményben részesülőknek

Hírek
Közzétéve:

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyermekek a nyári szünet teljes időtartamában – 2020. június 16-tól 2020. augusztus 31-ig munkanapokon – a szülő, vagy törvényes képviselő igénybevételi nyilatkozata alapján díjmentesen ebédelhetnek az önkormányzat jóvoltából.

Az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ két telephelyéről (1035 Budapest Váradi Sándor utca 9-11. és 1039 Budapest Kelta utca 5.) az előre megrendelt kétfogásos, melegíthető ebédet munkanapokon 11:00-12:45 óra között lehet elvinni.

A korábbi évekhez hasonlóan az elvihető ebéd feltételeiről és részleteiről minden érintett család előzetesen levélben kapott tájékoztatást. Az ehhez mellékelt naptárban kellett megjelölni, hogy mely napokra és melyik telephelyen kívánják igénybe venni a szolgáltatást. Ételallergiás gyermekek számára diétás ebéd igénylésére is lehetőség van. Ebben az esetben az orvosi szakvélemény másolatára is szükség van a visszajelzéskor.

Az augusztus hónapra vonatkozó feltételek július közepétől érhetőek el az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ két telephelyén, valamint a Szociális Főosztály Ügyfélszolgálati Irodáján.

Természetesen folyamatosan lehetőség van új igények benyújtására is.

További információk a Szociális Főosztály munkatársaitól kérhetőek az alábbi telefonszámokon:

Estók Anikó: 06 1 4378-559

Kittlerné Orosz Valéria: 06 1 4378-546

Morvai Edit: 06 1 4378-920

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság