Ingyenes gyermekjogi tanácsadásunkra és jogsegélyünkre már megvannak az idei első időpontok

Hírek
Közzétéve:
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány idén is folytatja a harmadik kerületi gyermekvédelmi rendszer megerősítését célzó munkáját.

Az alapítvány munkatársainak ingyenes gyermekjogi tanácsadása és jogsegélye 2022-ben is havi rendszerességgel térítésmentesen igénybe vehető.

Továbbra is mindenki jelentkezését várjuk, akinek a gyermekvédelemmel, a gyermekjogokkal kapcsolatos kérdése, problémája van.

A bántalmazás minden formája megelőzhető.

Tegyünk együtt azért, hogy a harmadik kerületben a megelőzésé és a megoldásé lehessen minden esetben a főszerep.

Keressék az alapítvány munkatársait bizalommal. A járványhelyzetre való tekintettel az idei első alkalmak is online lesznek megtartva.

Az alábbi időpontokra tudnak jelentkezni:

január 19., 14.00–17.00 óra
február 16., 14.00–17.00 óra
március 16., 14.00–17.00 óra
április 20., 14.00–17.00 óra
május 18., 14.00–17.00 óra
június 15., 14.00–17.00 óra

ITT tudnak regisztrálni.

A tanácsadáson a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány jogásza és pszichológusa vesz részt, csatlakozni ezen a linken lehet:
meet.google.com/bze-txvc-tkd

Minden ügyre, esetre 40 perc jut. Tehát ez alatt az idő alatt a jogász és a pszichológus kizárólag az adott kérdésre és problémára koncentrál.

A fogadóórán való részvételhez, kérjük, töltsék ki az űrlapot. Amennyiben nem szeretnének előzetesen regisztrálni, akkor is igyekeznek majd fogadni a megkeresést, az űrlap arra szolgál, hogy a tanácsadás minél zökkenőmentesebb legyen.

Tudnivalók a tanácsadásról:

  • Mindig havonta egy alkalommal tartjuk, és mindig háromórás.
  • Jogász és pszichológus szakértő van jelen – muszáj ugyanakkor hangsúlyozni, hogy ők gyermekjogi, gyermekvédelmi kérdésekben állnak rendelkezésre ennek az együttműködésnek a keretében, más típusú problémával, panasszal ezeken az alkalmakon nem tudnak hozzájuk fordulni az érdeklődők.
  • A tanácsadásra mindenkit szeretettel várunk, szakembereket, laikusokat egyaránt. Várjuk mindenki jelentkezését, akinek kérdése, problémája van gyermekvédelmi, gyermekjogi kérdésekben.
  • Van mód arra, hogy többen kezdeményezzenek beszélgetést (ha többen ugyanazokat a kérdéseket, problémákat szeretnék felvetni), ezt, kérjük, minden esetben jelezzék előre az e-mailben. Ideális, ha ötnél többen nem jelentkeznek egyszerre, hogy valóban hasznos tudjon lenni a beszélgetés.

Az alapítvány NEMECSEK Programja.

Együttműködésünk a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal.

A Hintalovon Alapítvány jogerősen megnyert minden pert.

Vaskuti Gergellyel, az alapítvány munkatársával készített interjúnk.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Elérkeztünk a tavaszi kaszálás második köréhez

Hírek
Közzétéve:

Június elsején zárul a Közösségi Költségvetés 2024-es szavazása

Hírek
Közzétéve:

2023-ban megszépült a Bárczi Géza utca környéke