Ingyenes sportprogramokkal várja a diákokat a Skate43 a Budapest Gardenben

Hírek
Közzétéve:

A program egy rendhagyó testnevelésórát takar, amelynek során 60 perc gördeszka oktatást, plusz további 60 perc szabad játékot kínálnak a gyerekeknek.

A program második részében a gördeszkázás után képzett animátorok vezetésével a strandröplabda-, illetve focipályán folytatódik a játék. Így összességében egy-egy csoport akár 2-3 órát is eltölthet a szabadban, jó levegőn, változatos sportolással!

A gördeszkázás a szabadságról, az önkifejezésről szól, sokan művészetnek tartják, életstílusnak, egyfajta szubkultúrának. A köztudatban jellemzően a tinik kedvelt időtöltése, de bárki számára elsajátítható bármikor, nincsenek szigorú szabályai. Ráadásul nem kell ahhoz egyből lépcsőről leugrálni, hogy önfeledten élvezzük az előnyeit.

A Skate43 általános iskolai osztályok, 6-14 éves korúak számára vehető igénybe iskolaidőben, hétfőtől péntekig. A jelentkező csoportok számára naponta hét választható időpontot tesznek elérhetővé.

A jelentkező általános iskolai csoportok számára a Budapest Garden a következőket biztosítja:

  • ingyenes belépő és pályahasználat,
  • ingyenes oktatás tapasztalt oktatók segítségével,
  • ingyen gördeszka és védőfelszerelés azok számára, akiknek nincs felszerelésük (fontos, hogy azok, akiknek van, hozzák magukkal!)
  • ingyenes host buszonként, aki végigkíséri a csapatokat a megérkezéstől a távozásig.

A Skate43 ingyen biztosít gördeszkát és védőfelszerelést (térd-, könyök- és csuklóvédő + bukósisak) mindazoknak, akik nem rendelkeznek ezekkel. A gördeszkázás alatt ugyanis a védőfelszerelés – térd-, könyök- és csuklóvédő + bukósisak – használata kötelező.

Az oktatás sík terepen zajlik, az akadálypályát csak korlátozottan és kizárólag oktatói  felügyelettel próbálhatják ki a megfelelő tudásszinttel rendelkező résztvevők.

Akik korábban még nem álltak gördeszkán, vidám, játékos formában ismerkedhetnek meg a gördeszkázás nélkülözhetetlen alapjaival. Megtanulnak biztonságosan közlekedni a gördeszkán, és betekintés nyernek a skatepark etikettjébe, vagyis a gördeszkapályák használatának íratlan szabályaiba. Ha már van tapasztalatuk, a tudásszintjüknek megfelelő foglalkozáson fejleszthetik tovább képességeiket.

További információ és regisztráció a Skate43 weboldalon.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Ingyenes jogsegély és gyermekjogi tanácsadás a harmadik kerületben, március 20-án

Hírek
Közzétéve:

Kölcsönözzön vetőmagot!

Hírek
Közzétéve:

Helyreállítottuk a Mátyáshegyi út csapadékelvezetését