Ingyenes szűrések már három éve

Hírek
Közzétéve:

Az egészségtudatos magatartásra ösztönzés, a preventív gyógyítás minden egészségügyi szolgáltató fő célkitűzései között szerepel. Célunk, hogy az egészségben eltöltött életévek számának növekedésével hozzájáruljunk Óbuda, ezáltal közvetve Magyarország lakosságának megelégedéséhez.

Az idei évben a Szent Margit Rendelőintézet szakemberei tíz alkalommal szerveznek ingyenes egészségügyi szűréseket a kerület nyolc különböző pontján, a szakrendelőkben és a közösségi házakban. Első alkalommal február 27-én 09.00 órai kezdettel vártuk az egészségére figyelő lakosságot a Vörösvári úti Szakrendelőben. Ingyenes vérnyomás-, Nem csak nőknek!_egészségkörútvércukor-, koleszterinszint mérés, nőgyógyászati szűrés, kardiológiai-, szájüregi és urológiai szűrés mellett anyajegyszűrés és csontsűrűség vizsgálat is egyaránt szerepelt a programban. A következő állomás a Nőnaphoz közeledve, március 6-án kerül megrendezésre, NEM CSAK NŐKNEK! címmel.

Azok között, akik az Egészségkörút Óbudán ingyenes szűrésein részt vesznek, értékes, az egészségmegőrzéshez hozzájáruló ajándékokat sorsolunk ki.

A programsorozat alábbi állomásain várjuk szeretettel Önt és kedves családját!

egészségkörút összes

 

 

Bús Balázs                                                                       Farkas Anna

polgármester                                                                     ügyvezető igazgató

Óbuda-Békásmegyer  Önkormányzata                             Szent Margit Rendelőintézet

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság