Ismeri Ön a Piknik Mozit?

Hírek
Közzétéve:

Moziba menni jó. Nyáron, kertmoziba még jobb. A Piknik Mozi pedig egyenesen csúcs!

Ha valakinek nem lenne ismerős a fogalom, annak gyorsan elmondjuk: a Piknik Mozi egy olyan egyedülálló, ingyenes, szabadtéri filmvetítés, ahol a látogatók nem fegyelmezett sorokba rendezett, fröccsöntött műanyag székekről lesik a vásznat, hanem a saját pokrócuk természetközeli kényelméből. A pléd kötelező elem, de akad, aki kemping- vagy éppen horgászszékkel érkezik, kényelmesebbek pedig a helyszínen található padokról élvezhetik a vetítést. Mi kell még? Kis kosárban elemózsia és innivaló jól jöhet, és persze a jókedv is elengedhetetlen, hiszen mégiscsak szórakozni indulunk, ugye?

Minden más a mi dolgunk: mi biztosítjuk a hatalmas, több, mint 9 méter széles és 7 méter magas vásznat, és természetesen a jobbnál jobb filmeket is. Az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata által immáron második éve zöldellő közösségi terekre szervezett programokon vetített filmek palettája széles: kaland, romantika, meg persze könnyed vígjáték van műsoron, ki-ki megtalálhatja tehát kedvencét a listán. Július 14-én, a Váci Mihály téren például a Holt Költők Társasága került terítékre.

És a vetítések egész nyáron folytatódnak. Az Óbudai Nyár keretében, a kerület változatos helyszínein megrendezendő Piknik Mozikon este 6 órától várjuk a vendégeket, filmkezdés naplemente körül, minden esetben este 8 után. Érdemes korán jönni, már csak a helyfoglalás miatt is, ráadásul az esemény hangulata, a barátainkkal, vagy épen a mellettünk ücsörgőkkel folytatott csevej is megéri a plusz ráfordított időt.

A Piknik Mozi további vetítései:

július 22., Holdudvar park: Micsoda nő!

július 29., Tímár utca: Zöld könyv – útmutató az élethez

augusztus 4., Békásmegyeri Piac: Az ember, akit Ottónak hívtak

augusztus 11., Nánási udvar: Dirty Dancing

augusztus 18., Mészkő park: Avatar 2 – A víz útja

augusztus 25., Csobánka tér: Made in Hungaria

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság