Ismerje meg Ön is forgalomcsillapítási terveinket!

Hírek
Közzétéve:

Március folyamán a Csillaghegy és Rómaifürdő térségét érintő forgalomcsillapítási terveinket ismertetjük meg az érdeklődőkkel. Március 18-án a Csillaghegyi Közösségi Házba mutattuk be terveinket, március 21-én pedig az Óbudai Platán Könyvtárba várjuk azokat, akik meghallgatnák az elképzeléseket és megosztanák velünk véleményüket és tapasztalataikat.

A rókahegyi, óbudai és csillaghegyi területeket érintő forgalomcsillapítási tervek bemutatását követően március 21-én, az Óbudai Platán Könyvtárban is sor kerül a Budapest III. kerület Szentendrei út – Rákóczi utca – Batthyány utca – Pünkösdfürdő utca – Királyok útja – Nánási út – Emőd utca határolta övezet forgalomtechnikai elképzeléseinek bemutatására.

A Csillaghegyi Közösségi Házban tartott lakossági fórumon lehetőség volt véleményezni és megvitatni a tervek egyes pontjait, a kivitelezéssel kapcsolatban felmerülő kérdéseket is feltehették az érdeklődők. A fórumon részt vett a körzet önkormányzati képviselője, Burján Ferenc alpolgármester is.

A szakmai koncepció számos ponton, több mint 40 beavatkozási helyszín fejlesztésére, átalakítására tér ki. Ezek között szegély menti helyreállítás, aszfalt pályaszerkezet építése, forgalomcsillapító küszöbök bontása és kialakítása, kerékpárnyom felfestése, forgalomirányító táblák kihelyezése és víznyelők áthelyezése is szerepel, így a térségben élők mindennapjaira biztosan hatással lesz.

Várunk ezért minden érintettet és érdeklődőt március 21-én (csütörtökön) 17.30-ra az Óbudai Platán Könyvtárba, ahol nemcsak a tervek megismerésére, de azok véleményezésére és javaslattételre is biztosítunk lehetőséget.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság