Ismét hazai pályán játszhatott a III. kerületi TVE – Átadtuk a felújított centerpályánkat

Hírek
Közzétéve:

Labdarúgócsapatunk, az idén 137. születésnapját ünneplő III. kerületi TVE, amely az idényben vasárnap délután játszott először hazai mérkőzést, ezúttal megújult hazai pályán mérkőzött. Így egyben ünnepi pályaavatón köszönthette dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere a sportolókat és sportrajongókat a március 10-i, NB III. 19. fordulójában, amelyet Komárom Városi Sportegyesület szintén jó hírű csapata ellen vívtunk.

Ahogyan Harmati Tamás vezetőedző fogalmazott mérkőzés utáni értékelő beszédében a komáromiakról: erős, jól szervezett ellenféllel volt dolgunk. Így a nulla-nulla, döntetlen eredmény miatt nem kell szégyenkeznünk, bár gólt a szurkolótábor hiányolhatott, mégis jó hangulatban telt a mérkőzés, és a hazai csapatot a vasárnap délután kilátogató lelkes és népes nézősereg biztatta.

Arra szintén büszkék lehetünk, hogy vasárnap délután a minden igényt kielégítően és korszerűen felújított centerpályánkon fogadhattuk az ellenfél csapatát. Ünnep volt ez a TVE szurkolói számára is, akik a munkálatok idején sem hagyták cserben csapatunkat és követték őket a lelátóra, bárhol is játszottak, hálás vagyunk türelmükért és kitartásukért.

A centerpálya felújítása során többek között megoldották a vízelvezetést, így nagyobb mennyiségű csapadék esetén is biztonságosan folyhatnak a mérkőzések, ahogyan az öntözőrendszer is megújulva, korszerűsítve áll készen. Mindemellett a rekortán futópálya javítási munkálatai is elkészültek, így sporttelepünk valóban fenntartható módon működtethető.

És osztozunk a kerületi klub azon reményében, hogy megújult pályánk ezután utánpótláscsapatoknak is otthont adhat. Legyen szó mérkőzésekről vagy azokra való felkészülésekről, edzésekről.

Köszönjük mindazoknak, akik elfogadták meghívásunkat a mostani térítésmentesen látogatható mérkőzésre, hogy együtt szurkolhassunk csapatunknak a harmadosztályú bajnokság tavaszi szezonjának fontos megmérettetésén. Labdarúgóinknak további sikereket kívánunk, hajrá III. kerületi TVE!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság